مشخص نیست؟
مشخص نیست که افراد معترض حتی یک درصد مردم ایران هم نیستند؟
مشخص نیست که گروههای تجزیهطلب دارند عقدههایشان را سر مردم بیگناه خالی میکنند؟
مشخص نیست که این اعتراضات، ایران را نه آباد و نه آزاد، بلکه ویران خواهد کرد؟
مشخص نیست که قیام بدون رهبر و بدون آرمان واحد، راه به جایی نخواهد برد؟
مشخص نیست که خود این اعتصابات اجباری، اوج دیکتاتوری است؟
بیایید با هم حرف بزنیم، قبل از آنکه در خیابان به جان هم بیفتیم. :)
کشور جلسه روانکاوی نیست که مردم با هم حرف بزنند. مردم دموکراسی میخواهند و راه دموکراسی هم رفراندوم است. سادهترین مثالش این است که اگر اکثریت مردم حجاب اجباری نخواهند نباید باشد و اگر باشد یعنی دیکاتوری. در دموکراسی با رای مسائل کشور تصمیمگیری میشود نه «بیایید حرف بزنیم ولی ما حکومت کنیم در هر صورت».
شما هم اگر واقعا فکر میکنید تنها یک درصد هستند بهترین راهتان همان تاکید بر رفراندوم است نه حرف زدن مردم با یکدیگر. (که حتی روشن نیست یعنی دقیقا چه).
پسرم میخونه اغتشاشگر لجش گرفته
مورچه گازش گرفته :))))
ماها یک درصد این کشور هستیم،ولی اگه باز انتخابات 30 درصد مشارکت داشت و مشخص شد کی حداقل هستش ,سکوت میکنی و تکرار حرف ها یا اینکه خواهان دموکراسی میشی مثل ما و تمکین به نظر جمع؟
کدوم گروه تجزیه طلب؟ملا محمدی که توی همه سخنرانی هاش میگه ما یک ملت ایران هستیم یا کورد هایی که توی راه پیمایی هاشون شعار تجزیه طلبی نمیزنن؟
ویران؟آباد؟ احتمالا جزو همون یک درصد هستی که مشکل مالی نداری واسه آینده و زندگی که میخوای بسازی یا اینکه هنوز نفهمیدی پول چه طوری در میاد که مث سگ از ۶ صبح تا ۶ شب کار کنی ۴ سال و هیچی نداشته باشی از خودت، وگرنه میگفتی آینده ای نداریم
ما رهبری نداریم،ولی هدف واحد داریم. برگزاری همه پرسی واسه مشخص شدن موافقین این نظام و در صورتی که حداقل بودن،اقدامات لازم واسه تغییر قانون اساسی کشور که از نظر اکثریت جامعه اعتبار نداره هستش(مگه یک درصد نیستیم،تو هم خواهان همه پرسی شو که امثال من لال شیم😕)
اعتصابات اجباری؟؟ اینکه بازار آهن ماشین های مغازه دار ها رو میارن پایین که مغازه هاشون رو باز کنن بهش میگن گفتگو؟
کسی که بزنه زیر گوشت یک بار سکوت میکنی،دفعه دوم میگی نزن،دفعه سوم میزنی،دفعه چهارم بازم میزنی ولی یه جایی دیگه اینقدر هم رو میزنید که یکی از پا در بیاد،نظام در های گفتگو رو بست با ساچمه هایی که روی تن خیلی ها به یادگار گذاشت و گلوله هایی که توی سر و قلب مردم زاهدان جا گذاشت
معنای دیکتاتوری را عوض نکنید. اگر اکثریت بخواهند و آزاد نشود یعنی اقلیتی دارند بر اکثریتی دیکتاتوری میکنند. یعنی دارند با زور بر مردم حاکمیت میکنند و حق تغییر حاکمیت را به مردمشان نمیدهند. وگرنه مردم اگر میتوانستند حاکم را عوض میکردند که آزاد باشند. آنها دارند بدون رضایت اکثریت مردم بر آنها حکم میرانند و این اسماش دیکتاتوریست.
ناآرام شدن و اعتراضات گسترده در تمامی شهرها و کشته شدن ملت «تقی به توقی» نیست. ولی از آنجا که شما به دیکتاتوری باور دارید و نه رای اکثریت مردم لزومی نمیبینم در این باره گفتوگویی کنیم چون فرقی که ندارد. این سوالات را کسی میپرسد که به دموکراسی باور داشته باشد غیر از آن سوالاتی ناصادقانه است.
من نگفتم که شما حاکمید و متوجه نمیشوم از کجا حرفم چنین برداشتی کردید.
معترض به وضع موجود مخصوصا اقتصادی= ۹۰ درصد مردم
معترض به فساد و منتقد نظام = ۴۵ درصد
مخالف نظام = ۱۲ درصد
مخالفی که مخالفتش رو آشکارا ابراز میکنه و فریادش میزنه = ۶ درصد
اغتشاشگر = ۱ درصد
تا وقتی این یه درصد شدن نمایندهی اون ۹۰ درصد، تا وقتی هم معترضین هم مسئولین یه درصد رو مهمتر و اصلتر میبینن، معلومه که هیچ اعتراضی به جایی نمیرسه که هیچ بدتر هم میشه.
اعتراض به وضع موجود؟شرکت در انتخابات یعنی تایید نظام و عدم شرکت یعنی تایید نکردنش،اگه صرفا نمایش اعتراض بود نه قبول نداشتنش که اینقدر دم انتخابات رهبری و مسئولین مردم رو ترغیب به شرکت توی انتخابات نمیکنن و واسه مشارکت پایین توی ریاست جمهوری جیغ و داد و هورا راه نمیندازن و بگن حماسه آفریدید
هیچ یک از این گروه هایی که گفتی بین مردم بومی اون مناطق مقبولیت ندارن و واسه تجزیه نیاز به مقبولیت این ایده هستش وگرنه همون تعدادی که واسه مهسا امینی شرکت کردن واسه سقوط کل کردستان کفایت میکرد
من هیچوقت از خشونت طرفداری نکردم،ولی سیلی اول و دوم رو کی زد؟متاسفانه باید منتظر بود اتفاقات تلختر پیش بیاد با رویکرد های حکومت....
در کل این جا من احساس میکنم شما به من گیر دادهاید که «شهود» من «اثبات صد در صد و بیشک و گمانی بر اکثریت مخالفان ج.ا نیست». که بله برای همین اسماش «شهود» است. من با سالها زندگیای که کردهام این شهود را دارم و گفتم. شما هم شهودی دارید و گمان نکنم درصد دقیقی بر هواداران ج.ا باشد.
اگر واقعا صادقانه انقدر میخواهید به شهود من سخت بگیرید پس آن خط «مشخصه که یک درصد هم نیستن» رو پاک کنید. چون حداقل من فقط گفتم اکثریت هستند و درصد ندادم. این جا باز حس میکنم شما نامنصف هستید در برخورد.
بله درباره تیکه مشروب حرف شما صحیحه. من از دید کلی نگاه کرده بودم شما ولی دقیقتر داشتید حرف میزدید. باید بیشتر از اینها فکر کنم به این گزاره.
بله به نظر من هست. زمانی که اکثریت مردمی حکومتی رو نخوان (و حق انتخاب حاکم دلخواه خودشون رو نداشته باشن) و اون حکومت اقلیت حاکم باشه دیکتاتوریه.
باور ندارم صدر تا ذیل نظام با رای مردم انتخاب میشه. مردم در انتخابهاشون آزاد نیستن و گزینههاشون بسیار محدوده. بسیاری از مردم گزینه مورد علاقه خودشون رو در انتخابات ندارن. مثلاً گزینهای که حجاب رو اختیاری کنه و بسیار بیشتر از اینها. این که گزینهها حتما باید به قوانین اصلی نظام پایند باشن به این معناست که مردم نمیتونن کسی رو که به اون قوانین پایند نباشه انتخاب کنن. و اگر اکثریت مردم کسی رو بخوان که به اون قوانین پایند نباشه حق انتخاب ندارد و این دیکتاتوریه. به نظر من الان ایران این طوریه.
اگر منظورت از همفکران من افراد مخالف این نظام هستند به نظر من اکثریت هستند. اگر این تفکر رو داری که ما چنین اقلیتیم روشش شاخوشونههای مجازی نیست. اتفاقا تو باید در صف اول منتقدین این نظام باشی که پس چرا انتخابات آزاد نمیذارین که مخالفین هم بتونن نامزد داشته باشن؟ آخه اینها که هیچ وقت رای نمییارن؟ اگر واقعا باورت اینه باید به شدت از انتخاباتهای آزاد حمایت کنی. انتخاباتهایی که همیشه افکار تو توش رای مییارن و ما اقلیتیم.
نشون دادن تصویر برای تعدادمون رو درست نمیدونم. من اکثر کسانی که میشناسم مخالف نظامن و اکثرشون هیچ وقت در تجمعی شرکت نکردن. علتش هم خطرات زیادیه که داره. از گاز اشکآور بگیر و باتوم و زندانی شدن تا... (البته آشوب و درگیری ربطی به تعداد نداره. روشنه که اگر جایی آشوب بشه در تعداد مخالفین اثری نمیذاره!)
گسترده هست وقتی در تمامی شهرها اتفاق افتاده. اتفاقا به نظر من مردمیست و همین مردم مخالف به بیرون میرن. رد نمیکنم که ممکنه سازماندهیای هم شده باشه همیشه چنین احتمالاتی هست. ولی اینها مردمان مخالف جمهوری اسلامی و حجاب اجباری و... هستند در کف خیابانهای بسیاری از شهرها.
+ منظورم از «ما» حکومت دلخواه شما بود.
من خودم خیلی آدم دیدن که از شرایط اقت۱ادی ناراضیان. اوایل این جریان و فوت ناگهانی اون دختر خیلیا از جمله خودم نگران بودیم و دغدغهشو داشتیم ولی خیلیها (نمیتونم درصد بگم چون آمارگیر نیستم) رو دیدم که اگرچه دل خوشی از وضعیت معیشتی ندارن ولی بشدت رفتار معترضها(بخونید اغتشاشگران) رو تقبیح میکنن.
کلا این دوستان نباید فکر کنن هر معترضی باهاشون هم صداست! مخصوصا جریانی که اسرائیلو امثال علینژاد رهبریش میکنن!
اما ربات های مخالف، نفر به حساب میان...
اشتباه از اونجا شروع شد که واحد شمارش لایک و کامنت رو نفر قرار دادیم و گفتیم 1000 نفر لایک کردند و 2000 نفر نظر دادند...
در حالیکه شاید اینهمه، یکی بیش نبود!
شما موافق این نظام هستین ؟
تا حالا زندگیتون رو با بقیه مردم دنیا مقایسه کردین ؟